Move on Fitness Club

Move On Fitness Club

Cumhuriyet Mh.no:38 (Alanyum Arkası) Merkez, Alanya
Mesaj Gönder
Move On Fitness Club
Ömer Fidancı
Cumhuriyet Mh.no:38 (Alanyum Arkası)
Merkez , Alanya
İş Alanları

Fitness-Spa Salonları

Alanya Move On Fitnes Club Size Sağlık Getirir

Move On Fitness Club Hakkında

14 yaş üstü herkesin, her hayat tarzının ve her vücut tipinde insanın ihtiyacı olan fiziksel aktivitelerini yapabilecekleri 1600 m² alanda son derece modern, ferah ve hijyenik bir mekanı Alanya’ya kazandırdık. Geniş bir mimari vizyonla teknoloji, ses, ışık, ergonomi ve yalıtım koşulları %100 fitness aktiviteleri ve hareket serbestliği için tasarladık.
 
Tablet konsolu ile entegre TV, internet bağlantısı, interaktif parkurlar ve diğer popüler fitness uygulamalarıyla etkileşim gibi pek çok eğlence seçeneği sunan egzersiz ekipmanlarını “Fitness Endüstrisi’nin global lideri” Life Fitness‘in yeni nesil cihazlarıyla salonumuzu donattık.
 
Konusunda eğitimli, deneyimli, donanımlı ve yardımsever eğitmenlerimizin gözetiminde uyguladığımız çeşitli stüdyo grup dersleri ile üyelerimizin fiziksel aktivitesini neşeli bir eğlence partisine dönüştürdük.
 
Evet, biz bütün bunları fitness sporunu sevdiğimiz için yaptık, fitness sporunu sevdirmek ve sürdürülebilir hale getirmek için yaptık.
 
Gelin sizde, ister zayıflamak için, ister forma girmek için, daha enerjik ya da daha güçlü olmak için,  günlük hayatın sığ streslerine karşı dayanıklı iyi bir ruh haline bürünmek için gelin fitness sporu yapın. Sizde seveceksiniz…

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?


Alanya Firma Rehberi bir HBZ GRUP kuruluşudur.

Iyzico