Arslanlar Üçel Toptan Gıda Pazarlama

Arslanlar Üçel Toptan Gıda Pazarlama

Sugözü Mahallesi Gümrükçüler Sk. Hacıkadiroğlu Apt. / Merkez Merkez, Alanya
Mesaj Gönder
Arslanlar Üçel Toptan Gıda Pazarlama
Metin Arslan
Sugözü Mahallesi Gümrükçüler Sk. Hacıkadiroğlu Apt. / Merkez
Merkez , Alanya
İş Alanları

Toptan Gıda ve İçecek

Arslanlar Üçel Toptan Gıda Pazarlama Hakkında

Arslanlar Üçel Toptan Gıda & İhtiyaç Malzemeleri 2004 yılında faaliyetine başlayan ve 2012 yılında aldığı kararla büyüme hedefine doğru emin adımlarla ilerleyen, bakkal, market, büfe, lokanta, catering noktaları başta olmak üzere kurumsal müşterilere toptan satış yapan mağazadır.
 
Arslanlar Üçel Toptan Gıda & İhtiyaç Malzemeleri Mağazalarında Hızlı Tüketim Ürünleri Sektörünün lider ve bilinen markalarının yanı sıra, mağazalarının bulunduğu noktalarda bölgesel olarak talep edilen ürünler yer almaktadır. Arslanlar Üçel Toptan Gıda & İhtiyaç Malzemeleri Mağazaları, aynı zamanda Philip Morris, JTI, BAT, European ve Imperial Tobacco tütün mamullerinin satıcısıdır.
Mağazalarımızda son tüketiciye satış yapmamakta olup, hedef kitlemiz, gıda, temizlik, içecek ve endüstriyel gruplarında, lider ve bilinen markaların, müşterilerimiz için sürekli uygun fiyat ve ödeme koşullarında, toptan satışı gerçekleştirilmektedir.
 
Konusunda uzman ve kıdemli yöneticileri ile, Kalite Yönetim Sistemi başta olmak üzere çeşitli mesleki eğitimlerle güçlendirilmiş çalışanları sürekli büyüyen ve gelişen Arslanlar Üçel Toptan Gıda & İhtiyaç Malzemeleri Mağazaları bünyesinde, müşterilerine hizmet vermektedir. Perakende sektöründe yaptığı yatırımlar ve mağaza, depo gibi sektöre katkıları ile artan bir ivmeyle büyüyen Arslanlar Üçel Toptan Gıda & İhtiyaç Malzemeleri Mağazaları, Türkiye Ekonomisine istihdam oluşturarak katkı sağlamaya devam etmektedir.
 

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?


Alanya Firma Rehberi bir HBZ GRUP kuruluşudur.

Iyzico