Retina Temizlik Ürünleri

Retina Temizlik Ürünleri

Hacet Mah.yayla Yolu Cad.şevki Yanık Apt.no:77/a Merkez, Alanya
Mesaj Gönder
Retina Temizlik Ürünleri
Pazarlama Md. Raşit Kaya
Hacet Mah.yayla Yolu Cad.şevki Yanık Apt.no:77/a
Merkez , Alanya
İş Alanları

Temizlik Firmaları

Retina Temizlik Ürünleri Hakkında

RETİNA Temizlik ve Hijyen; her daim eğitimli personeli ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile siz değerli müşterilerinin yanı başında.

Temizlik ve Dezenfeksiyon (hijyen) ile ilgili tüm problemleriniz, uzman kadromuz tarafından incelenir ve çözüme ulaştırılır. Çözüme giden süreçte, yüzeyin cinsinden kullanılacak kimyasala, birimin uygulanabilir, çalışma ve kontrol planları hazırlanır.

İşletmenizin Temizlik ve Dezenfeksiyon problemlerinde kaybettiği zamanı size kazandırmak amacımızdır.

Birlikte çalışmamızın işletmenize sağlayacağı ekonomik faydaları ve zaman kazancınızı, demirbaş ve değerlerinizin korunmasına yönelik yıllık yıpranma maliyetlerinizi karşılaştırdığınız zaman değerlendirebileceksiniz.

Yıpranmamış yüzeyler, halen kullanılabilir çamaşırlar, hijyenik bir mutfak, verimli bir çalışma sistemi ... sîzlerin de takdir edeceği gibi maliyete dahil edilecek değerlerdir. Önerimiz sîzlerle kısa süreli bir birliktelik değil, hizmetlerimizin ve hijyen sistemlerimizin tüm personelinizce tanınabileceği ve sonuçlarının rahatlıkla hissedilebileceği uzun vadeli bir çalışmadır.
Firmanızın hizmet verdiği tüm birimlerde (Mutfaktan ofislere, çamaşırhaneden gelen alanlara) ihtiyaç duyduğunuz Temizlik ve Dezenfeksiyon ile ilgili; geniş ürün yelpazemizle müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak arzusundayız.

En kısa sürede tanışmak ve birlikte çalışmak dileğiyle...

Yorumlar

Yorum Yaz

Değerlendirme yapınız 1-5 arası!

Bizden haberdar olmak ister misiniz?


Alanya Firma Rehberi bir HBZ GRUP kuruluşudur.

Iyzico